Popis
Každé zrnko Akash basmati rýže perfektně uzrálo na himalájském slunci. Vybíráme pouze ty nejlepší zrna z punjabského údolí, kde přirozeně rostou v ideálních podmínkách. Rýže je vždy načechraná, aromatická a lahodná. Přineste si do kuchyně sluneční svit z Himalájí!
Složení:
- 100 % basmati rýže
Výživové hodnoty:
- Energická hodnota 1489 kJ/351 kcal
- Tuk 0,6 g (z toho nasycený tuk 0,2 g)
- Sacharidy 78,6 g (z toho cukry 0,5 g)
- Bílkoviny 7,3 g
- Sůl 0,03 g
Příprava:
Použijte 60 g basmati rýže na osobu a nechte nasáknout minimálně 30 min ve vodě. Vodu v poměru 1: 1,5 – 2 přidejte k nasáklé rýži. Přiveďte k varu. Vařte na středním ohni 10 – 12 minuts. Vodu slejte, hrnec přikryjte a nechte dojít 3 – 5 min. Lehce promíchněte a basmati rýže je připravená k servírování.
Země původu: Indie
Skladujte v chladu a suchu
Hmotnost | 5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Akash Basmati Rýžě je vysoké kvality tradiční rýže z Indie a Pakistánu. Převážně slouží jako příloha k pečeným nebo grilovaným masům nebo jako součást klasické biryani. Basmati rýže se může někdy podávat bez příchutě, ale často ochucená s kurkumou nebo šafránem. Obě tyto ingredience způsobí charakteristické žluté zabarvení.